Ulogujete se kako biste bili bliži širokoj ponudi oglasa. Kliknite ovde ako nemate nalog.

O nama


Dobrodošli

Dobrodošli na sajt StomatološkiOglasi.com  – bazu različitih promotivnih oglasa koji se tiču prodaje nove i polovne stomatološke opreme, kao i za oglašavanje stomatoloških usluga!

- U potrazi ste za kvalitetnom novom stomatološkom opremom ili pak tragate za očuvanom polovnom opremom za stomatologiju?

- Želite da brzo i efikasno prodate stomatološku opremu koju posedujete u svom asortimanu?

- Potrebno Vam je da besplatno oglasite stomatološke (zubarske) usluge Vaše profesionalne ordinacije?

Ako je odgovor na bilo koja od ovih pitanja DA, na pravom ste mestu!

Kod nas možete naći raznovrsne stomatološke aparate, stolice, materijale, opremu koja je na prodaju, bilo da se radi o potpuno novim proizvodima ili polovnim. Tu spadaju zubarska oprema, instrumenti za oralnu hirurgiju, rezervni delovi koji su neophodni svakoj stomatološkoj ordinaciji, zubotehnički alati, stomatološki hirurški instrumenti, razni setovi za implantologiju i ortodonciju, kašike, poluge, sterilizatori, stomatološki rentgen aparati, ortopan, LED lampe i turbine, stomatološke operacione lampe i reflektore i mnogo drugih proizvoda.

Vizija našeg posla je da spojimo proizvođače i prodavce opreme za zubare sa jedne strane, i stomatologe koje su predani i profesionalni u svom poslu te su im potrebni stomatološki aparati, materijali, stolice i ostala oprema – radi obostrane dobre saradnje i zadovoljstva.

Posebna prednost jeste što se radi o dvojezičnom sajtu – na srpskom i na engleskom jeziku. Stoga, osobe koje nisu sa srpskog govornog područja, a želele bi da kvalitetno, povoljno i bezbedno dobiju stomatološke usluge poput popravke zuba, beljenje zuba, proteze, postavljanje ortodonskih aparata, ugradnju zubnih implanta, keramičkih venira i slično mogu lako da odaberu stomatologa po njihovoj meri i zakažu pregled možda baš kod Vas!

 

OGLAŠAVANJE

Oglasite BESPLATNO svoju stomatološku ordinaciju ili proizvod koji prodajete, vrlo lako i bezbedno!

Oglasite BESPLATNO širok dijapazon zubarskih usluga koje pružate u Vašoj ordinaciji već danas!

Kako? Uz registraciju putem Facebook, LinkedIn ili Google naloga ili pravljenjem novog profila na sajtu stomatoloskioglasi.com u mogućnosti ste da potpuno besplatno oglasite svoj oglas za prodaju stomatološke opreme ili pak da oglasite svoje stomatološke usluge. To radite popunjavajući potrebna polja za postavljanje oglasa. Na raspolaganju su Vam i dva dodatna paketa, ukoliko želite da Vaš oglas bude istaknut u kategoriji (i samim tim ima veću verovatnoću odabira) i to putem PREMIUM i PREMIUM PLUS paketa. Cenovnik ovih paketa možete pogledati ovde.   

Za sva dodatna pitanja ili nedoumice, pišite nam na kontakt formu.